Thursday, 16 April 2015

ANIKA TEMPAHAN


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Lama jugak saya tak update kann.. Mood agak ke laut dan dalam pada tu banyak perkara terjadi yang tetiba saya terpaksa beri keutamaan. Buat hilangkan kerinduan, saya nak share sebahagian Tempahan cake cake yang telah saya buat. Sian dia doq terperap dalam SD card tu. Jemputlaa nengok yer hasil keras tangan saya ni.. :)




RAINBOW CAKE.. Butter cake with cheesy filling. 




CUPCAKES for HANTARAN fully fondant and fingurine.




Special Custom Cake Fondant berbentuk Kereta




MOIST CHOC CAKE with Kit Kat and lil Princess




MOIST CHOC CAKE with Basket & Flower deco




CHEESY CARROT CAKE




RED VELVET CUPCAKES for HANTARAN



PULUT KUNING BERHIAS




MOIST CHOC CAKE with RICH CHOC & CHEESY FROSTING




RVCB for HANTARAN




RED VELVET CUPPIES with Cheese Frosting




Cake paling berat pernah buat.. 6kg MOIST CHOC CAKE utk Majlis Hari Lahir YB Dato' Seri Dr. Ahmad Zahid Hamidi di KDN Putrajaya.



PULUT KUNING BERHIAS.. 3 Tier for WEDDING




MOIST CHOC CAKES for Souvenier




Cake yang digilai ramai.. My CHEESY CARROT CAKE





Bagi yang di sekitar Shah Alam atau kawasan berhampiran, jika berminat untuk membuat tempahan bolehlah pm saya di facebook @  Shiela d'Dapoq or whatsapp @ 0132096113. Untuk melihat latest update boleh juga follow instagram saya @ chahayashiela. Tq


8 comments:

Eny Abdullah said...

cantiknya kek kek hasil kerja tangan kak sheila... =)

Shiela said...

Terima kasih Eny.. :)

Gee® said...

wah! gojes...

Shiela said...

Tq Gee

Nooriah Abdullah said...

adik kaknoor ni mmg hebat dan confem hebat, macam nak pinjam je tangan tu sat bawa mai brunei ni, nak ambik aura tu sat paih tu bagi balik boleh dak shiela...

Nurul Natasha said...

http://mengajarmengaji.blogspot.com/
assalamualaikum... sesiapa yang ingin hantar anak ke kelas mengaji boleh singgah di blog sy untuk maklumat berkenaan dengan kelas mengaji..

Delores Hope said...

Nice, i really like it.if you also like our site please follow: http://www.robesdemariee2013.com/

tiga lalat said...

chantek kek kaler2 bagaii., ;p